050 431 7151 info@blendbeauty.fi

HENKILÖKUNTA

Laura on toiminut kampaaja-maskeeraajana vuodesta -97 saakka. Lauran erikoisosaamiseen kuuluvat niin värit, leikkaukset kuin pidennyksetkin. Myös meikit ja kampaukset juhliin, kuvauksiin ja näytöksiin sekä kilpailu- ja lavameikit onnistuvat vankalla kokemuksella. Blend Hair&Beauty on Lauran lempilapsi. Vuoteen 2016 saakka Laura toimi työnsä ohella myös Keunen pääkouluttajana, mutta tehtävä jäi oman unelman ja haaveen toteuduttua; oma liike ja liikkeenharjoittajana toimiminen. Lauran portfolioon tästä.

Laura on sähäkkä, osaava ja vankan kokemuksen omaava moniosaaja, jonka ainoa tavoite on täydellisen tyytyväinen asiakas. Laura kehittää ja haastaa itseään jatkuvasti kehittyäkseen ammatissaan edelleen. Pitkävuotinen ja laaja vakiasiakkaiden joukko puhuu hänen puolestaan.

Gynai on paitsi SKY -kosmetologi, myös Nouveau Lashes ripsiteknikko ja -kouluttaja Suomessa. Gynai tarjoaa kosmetologin palveluita, kuten kasvohoitoja, mutta myös sokerointeja ja pistoshoitoja. Gynailla on vankka kokemus alalta, siispä olipa kyseessä nuori tai vanhempi iho, löytyy oikeat ja sopivat räätälöidyt hoidot ja palvelut jokaiselle yksilölle. Ripsiteknikkona ja -kouluttajana ripsien pidennykset hoituvat varmasti ja huolellisesti. Gynai on valinnut käyttöönsä ripsipidennyksiin silkkiripset.

Gynai on huolellinen ja rauhallinen ammattilainen. Ammattitaitoa ja perfektionismia tavoittelevaa tarkkuutta yhdistettynä ihanan iloiseen persoonallisuuteen.

Мы говорим по-русски.

Eve on iloinen,rauhallinen ja positiivinen persoona joka tekee työnsä huolella.
Parturi-kampaajana hän on toiminut vuodesta 2012 alkaen. Kouluttautuminen tasaisin väliajoin,seuraten uusia trendejä ja tekniikoita,näkyy Even töissä. Värjäykset ja kampaukset kuuluvatkin hänen vahvuuksiin. Luonnolliset,pehmeät ja raikkaat värit. Vaalennukset ja raidoitukset eri tekniikoilla ovat Even erikoisosaamista.
Kampaamo työn ohella on kouluttautunut ripsitenikoksi sekä valmistunut microblading-artistiksi, Sharp Browsin microblading academysta. Tämän lisäksi Eve on pyörittänyt omaa liikettä 3 vuotta Porissa,jossa hän käy työskentelemässä vielä muutamia päiviä kuukaudessa.
Hän on siis oikea kauneuden moniosaaja ja sopiikin loistavasti Blendin riveihin.
Eve speaks english also.

Kria on meikkialan nuori ammattilainen ja raikas tuulahdus meikkitaiteilijana. Kria hakee jatkuvasti inspiraatiota työhönsä maailmalta ja uusista kauneustrendeistä.
Hän on saanut näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa meikkaamalla tunnettuja kasvoja lehtiin, televisioon ja tapahtumiin ja hänestä on muodostunut luottomeikkaaja monille.
Kria omaa pettämättömän silmän estetiikalle ja hänen tavoitteensa on, että asiakas kokee lähtiessään olonsa upeaksi ja on paras versio itsestään.
Kria on erikoistunut hää-, juhla- kuvaus- ja show-/lavameikkeihin. Hän on luova, tunnollinen ja perfektionistina äärimmäisen tarkka työssään.
Kria kokee jokaisen työnsä ja asiakkaansa taideteoksena ja paneutuu niihin siksi koko sydämellään.

THE STAFF.

Laura is a true professional and have been working as a hairdresser – make-up artist since 1997. Laura’s expertise and great experience can be seen in her work; colouring, cuts and extensions applied in various techniques are just few of her top skills. Laura is also the person the well-known artists and athletes are counting on when it comes to stage make-up and hair, or a professional video and photo shoot. Blend company is the latest addition to Laura’s portfolio. After working several years for others, it was time to open her own salon, and so she did. Blend was opened in April of 2016 in Helsinki city centre.

Laura is a true professional with a focused and strong mind. She is determined to nothing but the best and is constantly improving her expertise and skills even further.

Gynai is not only a SKY certified dermatologist (Finnish Dermotolgists Association), but also a certified lash technician and instructor of the Nouveau Lashes in Finland. Gynai provides dermatology services such as facial & body treatments, but sugaring, lash extensions as well. She is also qualified to execute injections to enhance the shape of the face, lips or to bring back the youthfulness to an older skin. Lash extensions are done carefully and only 100% mink silk lashes are being used.

Gynai is a calm and thorough professional aiming for perfection. Bubbly personality combined with perfectionism.

Мы говорим по-русски.

Kria is a young professional in the makeup industry and a breath of fresh air as a makeup artist. Kria is constantly seeking inspiration to her work from all over the world and from current beauty trends.
She has gotten visibility for her business by working with well-known faces for magazines, television and various events and she has become a go-to makeup artist for many.
Kria has an impeccable eye for all things esthetic and her goal is that the customer always leaves her table feeling fabulous and the best version of themselves.
Kria is specialized in wedding, evening, photoshoot and show/stage makeup.
She is creative, conscientious and as a perfectionist, extremely precise in her work.
Kria sees each of her works and customers as a piece of art and therefore puts her heart into everyone of them.

050 431 7151 | info@blendbeauty.fi

Kalevankatu 47,
00100 Helsinki